Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] kupno czołgu premium?

WOT00000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam chciałbym kupic sobie czołg lova.

a moje pytanie to czy lepiej poczekac do czerwca na nowy sklep z podarunkami ? wie ktos co moze byc w promocji lepszego od lova lub tanszego?

Opublikowano

Zdaniem graczy najlepiej zarabia T34.. nie jest on najdroższy, ale w porównaniu do Lowe lepiej i przyjemniej się nim gra. =więcej kasy :)

-=-

Jeżeli chcesz czekać do czerwca.. to różnica po obniżce wyniesie +/- 2k gold- bynajmniej ostatnia taka promocja tyle wynosiła z 12500 na 1200.

@edit:

2k gola jeżeli kupowałbyś Lowe i T34- oferta wynosiła -10% ceny czołgu.. więc jak kupisz T26E4 to wiadomo, że mniej zaoszczędzisz :)

x

Opublikowano

T34 wcale lepiej nie zarabia. Wszystko zależy od preferencji - dobrze ci się gra Tigerem II - lepszy jest Löwe. Dobrze ci się gra T29 to T34. Löwe ma lepszy Credit Factor (o 5%), jest celniejszy i jego wieża odbija wszystko. T34 ma dobrą wieżę, ale wieża Löwe jest lepsza (okątowanie tak chore, że TD T10 odbija). Do tego działo Löwe jest celniejsze i współczynnik penetracji i obrażeń jest dobry. Ja osobiście nie polecam żadnego z nich. Dlaczego? Bo jeżeli nie masz przynajmniej 6-7k bitew, kupno PT to idiotyzm. Ale jak już masz kupować, to poczekaj na test 0.8.6. Pograsz na teście - wybierzesz. Do tego dochodzi jeszcze w jakie drzewko idziesz. USA HT - T34. Niemcy HT - Löwe. Niemcy TD - JgTiger 8.8. USA MT - T26E4. France HT - FCM 50t. ZSRR HT - IS-6 (ale dla początkującego, ten czołg to samobójstwo).

Opublikowano

To ja polecam ci Jagdtigera 8.8 Kupiłem go chyba w promocji na 8,5k golda i naprawdę sie opłacało-penetracja dobra i szybko można nabić duzy dmg a pancerz jak schowa się dolna płyte bardzo dobry. Czołg warty swojej ceny

Jako drugi tani polecam SP którego kupiłem wczoraj.niby ludzie weakspoty znają ale nie wszyscy. Dobre przeładowanie i z optyką w dobrym miejscu mozna nabić sobie jeszcze darmowy damage po podświetleniu. Na razie mogę tylko tyle o nim powiedzieć Jak na razie czołg warty swojej ceny

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Opublikowano

Lowe a T34 to dwa inne czołgi ;)

T34 ma słaby pancerz bo z przodu ma chyba 107.Ja przebijam go vk 30.01 p z przodu bez problemu.

Ma bardzo dobre działko a wieża jest nie do przebicia.

Lowe ma lepszy pancerz bo 120 z przody.Ma słabsze działko od t34.

Oba są zwinne.

Ja mam is-6 i jak dla mnie też bardzo dobry czołg ;)

Pancerz 100 z przodu 100 z boku ale kąt nachylenia pancerza z przodu jest dobry więc często odbija.

Działko może ma gorsze od t34 i lowe ale szybciej strzela.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Ja nie dawno zakupiłem Churcilla III i powiem że jestem zadowolony, szybko sie laduje (Chyba w 2,5 sek) no i szybko potrafi zadac smiertelny cios, a co do niszczenia nim jestem zadowolony bo nie ma bitwy w której bym nie rozwalil przynajmniej 1 czolga :>

"W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, galaktyczny Real Madird który kocham ponad życie"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...